Studenten

Een duurzame toekomst begint bij jezelf

Lidmaatschap

Als student kun je binnen de coöperatie actief bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Je ontvang informatie en uitnodigen voor evenementen. Vergroot je kennis en bepaal waar jij je goed bij voelt!

Tijdens de algemene jaarvergadering zijn jouw ideeën van harte welkom. Hoe meer frisse ideeën hoe beter. Samen nadenken over onze toekomst, samen met jou.

 

Je wilt meer? Iets doen of leren…
Als coöperatie zoeken wij altijd mensen die actief betrokken willen zijn. Denk mee in werkgroepen of misschien zelfs het coöperatiebestuur… Niets is te gek, ambitie is onze gezamelijke drijfveer!

Ontwikkel jezelf – ontwikkel een plan!

Als coöperatie begrijpen wij dat je als student wat extra op je geld moet letten. Geen probleem natuurlijk! Voor studenten rekenen wij geen inschrijfgeld en het lidmaatschap bedraagt slechts € 10,- per jaar.

Het inschrijfgeld wordt via automatische incasso afgeschreven.

 

 

Om lid te worden hebben wij een ingevuld inschrijfformulier met jouw gegevens nodig. Vul het onderstaande webformulier in, dan ontvang je het inschrijfformulier meteen in je mail.

Jij vult het formulier in en stuurt het ondertekend naar ons retour.
Wij doen de rest!

Samen kunnen we:

  • maatschappelijke betrokkenheid tonen
  • duurzaamheid en een groen imago uitdragen
  • regionale duurzaamheid verwezenlijken
  • sturing geven aan een duurzame toekomst

Samen streven we naar lokale en
regionale groene duurzaamheid.

Het klimaatakkoord van Parijs is er niet voor niets: we werken aan de realisatie van gestelde doelen. Lokaal, actief en vooral toekomst gericht.

We nodigen iedereen uit om zich aan te sluiten en mee te doen. We dragen samen verantwoordelijkheid voor de duurzame toekomst van onze gemeente. Als coöperatie kunnen we slechts datgene nastreven, wat we als gemeenschap samen als doel formuleren.

VRAAG UW INSCHRIJFFORMULIER AAN


Achternaam
Voornaam

E-mailadres
Voorletter(s)