- Onze Missie -

Samen werken aan een duurzame toekomst

Over Ons

In juni 2016 is NBC Rivierenstroom opgericht! De initiatiefnemers hebben een handtekening gezet bij de notaris waarmee de oprichting een feit werd. Door inwoners van de Neder-Betuwe – voor inwoners van de Neder-Betuwe!! Enthousiaste burgers die samen met de inwoners van de gemeente Neder-Betuwe willen werken aan een duurzame energie huishouding.

Leden
Onze coöperatie bestaat uit enthousiaste leden die onze gezamenlijke doelstellingen delen. Natuurlijk hebben wij veel leden nodig om voldoende kracht te ontwikkelen en een degelijke gesprekspartner te zijn om private partijen en overheden te overtuigen. We willen samen lokale en regionale duurzaamheid verwezenlijken.

Samen kunnen we sturing geven aan onze duurzame toekomst. Als inwoners van de gemeente Neder-Betuwe promoten we duurzaamheid en dragen we een groen imago uit. Energie besparen, investeren in lokale stroomopwekking en zorgvuldig gebruik van lokale hulpbronnen. Door samen te werken kunnen we onze energierekening verlagen, onze afhankelijkheid van grote energieleveranciers terugdringen en investeren in projecten die duurzaam zijn. Duurzaam voor de inwoners van Neder-Betuwe en duurzaam voor ons milleu.