Energie Quiz voor groep 8 basisscholen

In januari vragen wij als coöperatie extra aandacht om ook de scholieren van alle basisscholen uit de Neder-Betuwe met ons streven bekend te maken. Het gaat immers ook om hun duurzame toekomst! Hiervoor bieden wij alle basisscholen in de gemeente Neder-Betuwe de ‘Kinder Energie Quiz’ aan.  Deze quiz is bedoeld voor de leerlingen van groep 8.  Op het deelnameformulier met uitleg over de actie, staan tien vragen om hun kennis en inzet te testen. Uiteraard kan er een leuke prijs mee worden gewonnen. Bovendien krijgt ieder kind dat meedoet een attentie!

Kinder Energie Quiz 2018

 

Naast het organiseren van de Energie Quiz, bieden wij alle deelnemende basisscholen gratis het leerzame boek ‘Alles over Windenergie’ aan. Dit boek is geschreven door Guido Bakema en is bedoeld voor aanvulling op de schoolbibliotheek.

Tot en met 24 januari kunnen de leerlingen deelnemen aan de quiz. De prijsuitreiking vindt plaats op 2 februari tijdens de “Warme Truiendag”. De winnende leerling(e) wordt op zijn/haar school door ons in het zonnetje gezet. Deze actie is georganiseerd in overleg en samenwerking met NME-Betuwe.

 

%d bloggers liken dit: